CONCURS - „Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie la Radio România”

Dragi copii, părinţi, bunici, fiţi pe fază începând de vineri, 28 mai, până marţi, 1 iunie.

Pe pagina oficială de Facebook Radio România, invităm copiii să recunoască cele mai frumoase basme realizate de Teatrul Național Radiofonic.

Timp de 5 zile, la ora 19.00, vom posta pe Facebook Radio România un fragment audio din povești celebre. Copiii sunt invitaţi să recunoască fragmentul şi să trimită răspunsul corect - titlul poveștii şi autorul acesteia printr-un mesaj, în secţiunea comentarii a postării ce cuprinde materialul audio. Participanţii la concurs care au recunoscut fragmentul audio şi s-au grăbit să dea primii mesaj cu titlul şi autorul poveștii vor primi un mesaj de confirmare de la Radio România, urmând a transmite pe adresa comunicare@radioromania.ro datele de identificare şi adresa de corespondenţă pentru a putea intra în posesia premiului, ce va fi expediat de către Organizator.

În fiecare zi se va acorda câte un premiu constând într-un pachet cu cărţi, CD-uri și audiobook-uri oferite de Editura Casa Radio, precum şi materiale promoţionale marca Radio România.

Găsiţi regulamentul concursului aici:

http://www.radioromania.ro/regulamentul_concursului_ziua_internationala_a_copilului_1_iunie_la_radio_romania-15816Adaugat: 26 Mai 2021
Actualizat: 26 Mai 2021