Dan Șanta, reales membru în Comitetul Radio al EBU

Dan Șanta, Director Relații Internaționale Radio România, a fost reales în poziția de membru al Comitetului Radio al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU) în cadrul reuniunii care a avut loc joi, 15 aprilie a.c.

La eveniment au participat, în sistem teleconferință din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Graham Ellis, Președinte al Comitetului Radio al EBU, Delphine Ernotte Cunci, Președinte EBU, Edita Kudláčová, Director Radio al EBU, precum și reprezentanți ai tuturor posturilor radio membre EBU.

În cadrul aceleiași reuniuni Graham Ellis a fost reconfirmat ca Președinte al Comitetului Radio, iar vicepreședinți au fost aleși René Zavoral, Czech Radio, Serge Schick, France Média Monde, și Philippa de Roten, RTS, Elveția.

„Sunt onorat pentru încrederea pe care colegii mei din Comitetul Radio al EBU mi-au acordat-o, pentru următorii doi ani, de a continua proiectele derulate împreună în calitate de membru al Comitetului Radio. Serviciile publice de radio au nevoie mai mult decât oricând să fie unite și să aibă o viziune comună asupra provocărilor cu care se confruntă la fiecare pas. Comitetul Radio al EBU oferă oportunitatea unui dialog permanent între membri, a unui sprijin real și constant, iar pentru Radio România a fi membru în această organizație reprezintă garanția accesului la cele mai bune practici și soluții de dezvoltare pe piața radio din Europa”,a declarat Dan Şanta.Adaugat: 19 Aprilie 2021
Actualizat: 19 Aprilie 2021