De acum "Între prieteni" şi online

Întotdeauna e mai ușor să îmbrățișezi schimbarea "Între prieteni". Din această toamnă, diminețile de după 9.00 aduc ceva nou. 

Prietenii de la Radio România Actualități sunt din nou împreună, în formulă completă și în același timp inedită, într-o emisiune care își propune să unească universul de la microfon cu lumea virtuală. 

Pentru mai multă emoție și un plus de informație, Daniela Mihai și Dan Creța își reunesc vocile și creativitatea. În timp ce unul dintre ei vă însoțește LIVE din studio, celălalt vă aduce energia surprinsă în afara studioului, LIVE pe pagina de Facebook România Actualități.

Continuăm să descoperim "Între Prieteni" povești de viață adevărate, lucruri bune de pus la suflet și oameni la care ne rămân inima și gândul. Să trăim împreună momente care ne dau încredere și ne fac să vedem lumea și viața cu alți ochi. Să ne inspirăm din tot ce primim: exemple de reușită, motive de speranță, idei pozitive. Și să ne bucurăm de cea mai bună muzică.

În această toamnă, Radio România Actualități este conectat on air și online mai mult ca oricând și mai prezent la toate evenimentele care fac viața mai interesantă. 

Din 7 septembrie, de luni până vineri, între orele 9.00 și 12.00, la Radio România Actualități e altă viață… "Între prieteni"!Adaugat: 6 Septembrie 2021
Actualizat: 6 Septembrie 2021