Dirijorul Christopher Warren-Green, invitat la Sala Radio

Dirijorul Christopher Warren-Green, invitat la Sala Radio, se va afla la pupitrul Orchestrei de Cameră Radio în primul concert al primăverii. Miercuri, 1 martie, de la ora 19:00, el va dirija evenimentul ce se va deschide cu o scurtă lucrare a compozitorului englez George Butterworth: The Banks of Green Willow, creație inspirată de cântece populare din folclorul britanic. Seara de la Sala Radio va continua cu Haydn: Concertul nr. 2 pentru violoncel și orchestră, prilej de a-l revedea pe violoncelistul Răzvan Suma, solist al Orchestrelor Radio, director artistic al Icon Arts Transilvania și fondator al Ansamblului PlaCello. Concertul se va încheia cu Simfonia nr. 5 semnată de Schubert.

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical, dar și audio LIVE online pe site-urile celor două posturi de radio.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021.314.6800). Programul casei de bilete, pe www.orchestreradio.ro - secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile în sistem online pe iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele SelfPay. Online, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.


Adaugat: 27 Februarie 2023
Actualizat: 27 Februarie 2023