Mari festivaluri de vară, în direct la Radio România Muzical

În 2 august, se deschide și seria transmisiunilor directe din cadrul festivalului BBC Proms 2021. În 2, 3 și 9 august pot fi ascultate în direct de la Royal Albert Hall din Londra evenimente ce au în prim plan muzicieni celebri la nivel internațional: violoncelista Sol Gabetta, dirijorul Omer Meir Wellber, violoncelistul Johannes Moser.

Pe 11 august, la Radio România Muzical poate fi ascultat în direct și un spectacol din cadrul Festivalului de operă Rossini de la Pesaro – Italia, cu un titlu inedit: “Elisabetta, Regina d’Inghilterra” de Giovanni Schmidt. Iar pe 13 august, live, Radio România Muzical propune concertul de deschidere a Festivalului de la Lucerna, un alt reper al vieții muzicale internaționale.

Radio România Muzical este postul de radio european care transmite cele mai multe concerte în direct, la nivelul Uniunii Europene de Radio (EBU) din care face parte și care reunește posturile publice de radio europene. Anual, în jur de 80 de concerte și spectacole de operă de pe mari scene europene și americane pot fi ascultate în direct la Radio România Muzical.

Detalii complete pe www.romania-muzical.ro.


Adaugat: 28 Iulie 2021
Actualizat: 28 Iulie 2021