Poveştile verii se aud de 55 de ani la Radio Vacanţa!

Începând din 1 iulie, cel mai îndrăgit program estival este din nou disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online, pe site-ul www.radiovacanta.ro.

Radio Vacanţa sărbătoreşte cei 55 de ani de emisie alături de ascultătorii săi. Pentru că timpul a trecut, însă coloana sonoră a verilor la mare a rămas aceeaşi.
Programul estival va fi disponibil şi în acest an pe frecvenţele Radio Constanţa, între 1 iulie şi 4 septembrie, în intervalul orar 11:00-22:00, şi va include reportaje, recomandări turistice, informaţii utile și cele mai iubite hit-uri.
Una dintre noutăţile acestui sezon o reprezintă duplexul Radio România Constanţa - Radio România Brașov FM, sub genericul Radio Vacanța - de la mare, la munte, cu subiecte din turism şi agrement, păstrând tempo-ul de vară, atât de apreciat de ascultători.
Şi, pentru că Radio Vacanţa în sine este o poveste, programul din această vară va cuprinde şi scurte interviuri cu realizatori şi artişti care s-au aflat la microfonul postului de radio estival, de-a lungul anilor.
Aşadar, urmează o vară în care Radio Vacanţa va fi din nou pe val, cu hit-uri fresh, informaţii verificate şi recomandări pentru o vacanţă perfectă la mare!
Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va fi recepționat pe frecvenţele Radio Constanţa – 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina.


Adaugat: 2 Iulie 2022
Actualizat: 2 Iulie 2022