Radio România Antena Satelor - 30 de ani de emisiuni pentru români

La 30 de ani de la înființare, Radio România Antena Satelor este un post de radio profund românesc, locul în care se întâlnesc toţi aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor.

Este o șansă în plus oferită unor oameni care văd în Radio România Antena Satelor un sprijin, o prezență apropiată, un membru al familiei care vrea să îți fie bine fără să ceară nimic în schimb.

Radio România Antena Satelor a devenit în cei 30 de ani de existenţă parte a satului, un radio „spus” cu sinceritate, de la om la om, având menirea creării unei atmosfere româneşti autentice şi obiectivul păstrării ei nealterate pentru generaţiile care vin.

Cu acest prilej deosebit, duminică, 19 decembrie, la ora 17:00, Sala Radio va fi scena unui eveniment extraordinar, concertul aniversar "Antena Satelor - 30 de ani de emisiuni pentru români".

Evenimentul va reuni artiști consacrați ai muzicii populare românești, precum Constantin Enceanu, Ștefania Rareș, Elena Jurjescu Todi, Alexandru Pugna, Gelu Voicu, Simona Dinescu, Polina Gheorghe, Mariana Stănescu, Lorena Oltean.

Iubitorii muzicii folclorice sunt invitați să-și cumpere bilete la evenimentul aniversar pe platforma www.iabilet.ro sau direct AICI: https://m.iabilet.ro/bilete-concert-de-gala-antena-satelor-30-de-ani-de-emisiuni-pentru-romani-69935/

Din motive de pandemie, vânzarea biletelor NU se poate realiza de Casa de bilete a Sălii Radio.


Adaugat: 17 Decembrie 2021
Actualizat: 17 Decembrie 2021