Radio România Antena Satelor inaugurează alte 4 frecvențe în FM

La 30 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor se va auzi începând de astăzi, 18 octombrie 2021, în casele locuitorilor din Drăgăşani (pe frecvenţa 88,0 MHz), Motru (93,9 MHz), Sighetu Marmaţiei (93,8 MHz) şi Târgu Bujor (99,7 MHz).

Radio România Antena Satelor, post public de radio, parte a Societății Române de Radiodifuziune, ocupă un loc aparte în piața de radio din România. Este un radio despre viaţa la ţară, util și curat, profund românesc, locul în care se întâlnesc toţi cei care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor.

Emisiunile postului se concentrează pe informarea și orientarea locuitorilor de la sate, cu accent pe informaţiile de utilitate şi pe emisiuni specializate pentru o agricultură performantă. La Radio România Antena Satelor muzica populară și tradiţiile sunt la ele acasă, regăsindu-se zilnic în emisiuni, având menirea creării unei atmosfere rurale autentice şi obiectivul păstrării lor nealterate pentru generaţiile care vin.

Mereu aproape de cei 700.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor este, întâi de toate, un radio care generează o atmosferă familială, un radio “spus” cu sinceritate, de la om la om.
 

Prin acordarea acestor 4 noi frecvențe FM, Radio Antena Satelor intră într-o nouă etapă, una a normalității, cu 7 frecvențe în unde ultrascurte. Recepţia postului se face în continuare pe cele 3 frecvenţe FM existente în Zalău (pe frecvența 106,9 MHz), Sulina (103,2 Mhz) şi Comănești (89 MHz) şi pe unde medii (531, 603, 630, 1314 KHz), pe frecvenţa de unde lungi 153 KHz, dar şi pe internet, la adresa www.antenasatelor.ro. 

Foto: Alexandru "Ciumpy" Dolea/Radio RomâniaAdaugat: 18 Octombrie 2021
Actualizat: 18 Octombrie 2021