Radio România anunță selecția finală a Festivalului Grand Prix Nova

În perioada 1 - 30 septembrie 2021, Radio România organizează o nouă ediție exclusiv online a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova care aduce atmosfera sărbătorii festivaliere în casele ascultătorilor. La cea de a IX-a ediţie a festivalului dedicat inovaţiei în creaţia radiofonică conectăm creatorii spectacolului sonor internațional cu audiența teatrului radiofonic. Ajungem oriunde în lume în spațiul virtual, pe platformele www.grandprixnova.ro sau www.eteatru.ro.

Selecția finală a festivalului propune în cele trei categorii de concurs - Radio Drama, Short Forms, Binaural - 40 de producții de top din întreaga lume, de ascultat din fotoliul de acasă.

Lista completă a producțiilor selectate în concurs este următoarea: http://www.grandprixnova.ro/articole/art.htm?a=3155241&c=2581&g=2

Toate producţiile în concurs vor fi accesibile spre audiție liberă în perioada 1 - 30 septembrie pe site-urile www.grandprixnova.ro și pe www.eteatru.ro însoţite de textele în limba engleză ale acestora (în format PDF). Vă reamintim că limba oficială a festivalului este engleza.


Adaugat: 21 Iulie 2021
Actualizat: 21 Iulie 2021