Radio România, laureat al Premiilor Asociației Presei Sportive

Consiliul Asociației Presei Sportive (A.P.S.) a desemnat în cadrul unei festivități care a avut loc online la Ministerul Tineretului și Sportului, laureații Premiilor A.P.S. pentru anul care a trecut, urmând ca premiile comunicate să fie decernate într-un moment în care întrunirile vor fi din nou posibile, iar A.P.S. va putea să organizeze o ceremonie în cadrul căreia laureaților să le fie oferite trofeele câștigate.

 
Laureata secțiunii Radio este Divizia Sport – Radio Timișoara, căreia i se recunoaște astfel activitatea desfășurată în cele trei decenii de existență, împlinite la 11 martie 2020. Premiul i-a fost înmânat corespondentului București al Radio Timișoara, Călin Vegheș.
 
Cel de al doilea premiu obținut de Radio România i-a revenit jurnalistului Gabi Bucur, de la Radio România Actualități, la secțiunea Tânăr jurnalist, Premiul "Grigore Caracostea".
Ceilalți laureați ai anului 2020 au fost:
 
Emisiune TV, Premiul Emanuel Valeriu: GSP Live (Costin Ștucan și Remus Dinu);
 
Comentariu TV, Premiul Cristian Țopescu: Cosmin Băleanu și Bogdan Voina (Telekom Sport);
 
Presă scrisă, Premiul Ion Cupen: Radu Naum (Gazeta sporturilor);
 
Foto, Premiul Petru Fuchs: Alex Nicodim;
 
Blog sportiv, Premiul Teodora Maftei: Ion Alexandru (eurosport.ro);
 
Carte sportivă, Premiul Ioan Chirilă: Pompiliu Nicolae Constantin (pentru volumul Rapidismul);
 
Premiul Aurel Neagu, pentru întreaga carieră: Horațiu Sima;
 
Premiul Special APS: Emisiunea "Replay" (TVR).
 
Asociația Presei Sportive din România are o tradiție de aproape un secol (a luat ființă la 2 decembrie 1927), funcționează sub patronajul Casei Regale a României și este membră a Asociației Internaționale a Presei Sportive.


Adaugat: 24 Mai 2021
Actualizat: 24 Mai 2021