Sesiune autografe – Ioana Cristina Goicea, la Sala Radio

 

Albumul recent apărut la Editura Casa Radio cu titlul "George Enescu. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano" va avea cea de-a treia întâlnire cu publicul Festivalului Internațional „George Enescu”, sâmbătă, 16 septembrie, la Sala Radio din București. La finalul concertului de la ora 13:00, violonista – solistă a acestui spectacol – va oferi publicului o sesiune de autografe pe acest compact-disc, în Foaierul central al Sălii de concerte Radio.

Alături de Ioana Cristina Goicea, semnatari ai acestui album sunt alți doi tineri artiști români cunoscuți și prețuiți de melomanii din țară și de peste hotare: violoncelistul Andrei Ioniță și pianista Daria Tudor.

Albumul "George Enescu. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano" conține înregistrări speciale realizate recent de cei trei muzicieni la Radio România, lucrări de referință din creația camerală a lui George Enescu: Sonata nr. 2 op. 6 în fa minor pentru pian și vioară, Toccata și Sarabanda din Suita a II-a op. 10 în Re major pentru pian și Sonata op. 26 nr. 2 în Do major pentru violoncel și pian. 

Albumul "George Enescu. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano" este disponibil, pe durata Festivalului „George Enescu“, la punctele de vânzare ale Editurii Casa Radio de la Ateneul Român, Sala Palatului și Sala Radio, sau prin comandă online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro). De asemenea, poate fi achiziționat de la partenerii de distribuție.

Mai multe detalii despre album, la www.edituracasaradio.ro
 
Foto: Alexandru "Ciumpy" Dolea/Radio România


Adaugat: 14 Septembrie 2023
Actualizat: 14 Septembrie 2023