Tu votezi destinația și câștigi Rucsacul de Vacanță!

Până pe 3 septembrie 2021 sunt puse în joc nouă rucsacuri echipate de vacanță oferite de Radio România Regional.

Concursul se desfășoară zilnic, în emisiunea "De 10X România", între orele 10.00 și 11.00, pe frecvențele posturilor din rețeaua Radio România Regional (Radio România București FM, Radio România Braşov FM, Radio România Cluj, Radio România Constanța, Radio România Oltenia-Craiova, Radio România Iași, Radio România Reșița, Radio România Tg. Mureș și Radio România Timișoara). 

Ascultătorii votează prin intermediul mesajelor trimise pe aplicația WhatsApp, la telefonul 0741.22.22.02, destinația de vacanță dintre cele două propuse zilnic de către realizatorul emisiunii. Destinația care obține cele mai multe voturi va fi declarată câștigătoare și va fi postată pe pagina de facebook Eu Aleg România. Toți cei care au votat destinația zilei pe parcursul întregii săptămâni intră în urna pentru extragerea de vineri. Câștigătorul se stabilește prin intermediul programului de selecție random.org.

Fiecare participant va avea o singură înscriere pe săptămână la tragerea la sorți, indiferent de numărul de mesaje trimise. Premiile vor fi expediate la adresa menționață de către câștigători.

Radio România Regional a desemnat prin tragere lasorți primii câștigători ai Campaniei "Eu Aleg România": Marius Mihalache din Pașcani este cel de-al treilea câștigător al rucsacului de vacanță, celelalte premii au fost câștigate de Cătălin Huțanu din Cluj și de Alan Amorțitu din Tulcea. 

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/EUalegROmania


Adaugat: 28 Iulie 2021
Actualizat: 28 Iulie 2021