Un an de mandat al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune

Astăzi, 29 iunie 2011, de la ora 12.00, are loc şedinţa Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, moment ce va marca împlinirea unui an de mandat al consiliului.

Ca o datorie morală pe care considerăm că o avem deopotrivă faţă de ascultători şi angajaţi, şedinţa va începe cu un bilanţ al activităţii din perioada 29 iunie 2010 – 29 iunie 2011. Totodată, în semn de recunoştinţă pentru anii puşi în slujba radioului, preşedintele director general, András István Demeter, va adresa mulţumiri tuturor angajaţilor Societăţii Române de Radiodifuziune, celor care s-au pensionat în acest timp, amintindu-i şi pe colegii care au trecut în nefiinţă.

 

Pe ordinea de zi a şedinţei se regăsesc proiecte de hotărâri şi decizii privind înfiinţareaServiciului Managementul Calităţiiîn SRR, menit să asigure îmbunătăţirea şi dezvoltarea continuă a proceselor interne, Regulamentul de acces al publicului la concertele şi spectacolele organizate de către SRR, cu scopul întăririi aparteneţei la Corporaţia Radio România şi a valorificării mai eficiente a produselor radioului, inclusiv prin modernizarea sistemului de achiziţionare a biletelor şi a accesuluispectatorilor la evenimente într-o manieră civilizată şi facilă. De asemenea, se va discuta modificarea Hotărârii Consiliului de Administraţienr.40/2011 referitoarela Principiile şi etapele privind elaborarea grilelor posturilor Radio România, sub genericul „cu faţa spre ascultători” şi  proiectul de hotărâre privind utilizarea brandurilor Societăţii Române de Radiodifuziune, respectiv condiţiile de lansare a postului Arena FM din Chişinău în parteneriat cu Radio România.

 

Din motive independente de voinţa organizatorilor, concertul umanitar „Refacerea speranţei”, dedicat copiilor afectaţi de cutremurul din Japonia, programat pentru ora 19.00 la Sala Radio, la care au fost invitaţi şi membrii Consiliului de Administraţie, împreună cu familiile lor, a fost anulat.Adaugat: 29 Iunie 2011
Actualizat: 29 Iunie 2011