Un artist excepțional, cornistul german Felix Klieser, invitat la Sala Radio

Miercuri, 23 februarie, de la ora 19.00, veți avea ocazia să îl aplaudați pe Felix Klieser pe scena Sălii Radio, într-un concert prezentat de Orchestra de Cameră Radio, sub bagheta dirijorului Nicolae Moldoveanu. Cornistul german va interpreta Concertul nr. 1 în Mi bemol major pentru corn și orchestră semnat de Richard Strauss.

Un artist excepțional și o poveste de viață impresionantă: tânărul muzician german Felix Klieser interpretează la corn doar cu ajutorul picioarelor sale! Suferind de un handicap locomotor (născut fără brațe), Felix Klieser este astăzi un muzician cu o extraordinară carieră internațională, ca o demonstrație a faptului că talentul, ambiția și pasiunea pot trece peste orice obstacol.

Programul serii mai cuprinde Uvertura în stil italian – Schubert și Harmoniemesse – Haydn, ultima lucrare de mari dimensiuni semnată de compozitorul austriac. Harmoniemesse va fi interpretată la Sala Radio cu participarea Corului Academic Radio (dirijor Ciprian Țuțu) și a soliștilor Ramona Mardare (soprană), Grazziela Frangulea (mezzosoprană), Nicolae Simonov (tenor) și Cristian Coandă (bas).

- Concertul va fi transmis live pe calea undelor, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical, dar și audio online pe site-urile celor două posturi de radio.

- Biletele sunt disponibile în sistem online pe iabilet.ro dar și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

- Accesul în Sala Radio va fi permis doar în condițiile respectării reglementărilor legale în vigoare. 


Adaugat: 22 Februarie 2022
Actualizat: 22 Februarie 2022