Noi suntem Radio România, sursa ta de încredere

CONCURS - "Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie la Radio România"

CONCURS - "Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie la Radio România"

Articol de Alexandru Dolea, Publicat: 27 Mai 2024, 11:39  • Actualizat: 27 Mai 2024, 19:42

Dragi copii, părinţi, bunici, fiţi pe fază începând de marţi, 28 mai, până sâmbătă, 1 iunie. Pe pagina de Facebook a Radio România, invităm copiii să recunoască cele mai frumoase basme și povești realizate de Teatrul Național Radiofonic.

Timp de 5 zile, la ora 19.00, vom posta pe Facebook Radio România un fragment audio din povești celebre. Copiii sunt invitaţi să recunoască fragmentul şi să trimită răspunsul corect - TITLUL POVEȘTII printr-un mesaj, în secţiunea comentarii a postării cu materialul audio.

Participanţii la concurs care au recunoscut fragmentul audio şi s-au grăbit să dea primii mesaj cu TITLUL POVEȘTII vor primi un mesaj de confirmare de la Radio România, urmând a transmite pe adresa comunicare@radioromania.ro datele de identificare şi adresa de corespondenţă pentru a putea intra în posesia premiului, ce va fi expediat de către Organizator.

În fiecare zi se va acorda câte un premiu constând într-un pachet cu cărţi, CD-uri și audiobook-uri oferite de Editura Casa Radio, precum şi materiale promoţionale marca Radio România.

REGULAMENTUL CONCURSULUI - "Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie la Radio România"