Stejarii „joacă” la concertul de electro-swing susținut de Big Band-ul Radio și Alice Francis

"Stejarii", echipa naţională de rugby a României, alături de delegaţiile naționalelor de rugby din Chile, Uruguay și Tonga, aflate la București pentru turneul November Tests, participă astăzi, la concertul special de electro-swing de la Sala Radio. Rugbyştii onorează astfel invitația lansată de Radio România, partenerul media al Federaţiei Române de Rugby.

Concertul va fi susținut de Big Band-ul Radio, iar invitata specială a serii este solista vocală Alice Francis din Germania, împreună cu trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch.

Concertul este unul inedit pentru scena muzicală autohtonă și îmbină sonoritățile clasice de big band cu electro-swing, influențe pop sau hip-hop și vocea lui Alice Francis.

La București, între 5 şi 19 noiembrie are loc turneul internațional de rugby November Tests, în cadrul căruia naționala României susține trei meciuri - cu Chile, deja disputat și câștigat cu 30-23, Uruguay, pe 13 noiembrie și Samoa, pe 19 noiembrie. Partidele dintre Tonga – Chile și Tonga – Uruguay se vor desfăşura pe 12 şi 19 noiembrie.


Adaugat: 10 Noiembrie 2022
Actualizat: 10 Noiembrie 2022